Felix Geurts, FeliServices
035 - 588 56 28

Felix Geurts

 •  

   feliservices soest

   

  FeliServices, adviseur Step Forward Orthotics corrigerende steunzolen.

   

  FeliServices is regionaal adviseur voor Step Forward Orthotics corrigerende steunzolen en is gevestigd in Soest en in Almere.

  Wat zijn Step Forward Orthotics steunzolen?

   

  start basis videoHet concept van Step Forward Orthotics corrigerende steunzolen is een duidelijk ander concept dan gebruikelijk is in de podotherapie/podologie. De podoloog past de steunzolen aan de stand van de voeten aan. Bij Step Forward Orthotics zullen de voeten zich aanpassen aan de stand van de steunzolen. Een ander belangrijk verschil is dat de conventionele steunzolen PASSIEF zijn en de Step Forward Orthotics steunzolen ACTIEF zijn. De steunzolen werken verend, waardoor de voetspieren continu getraind worden. Zij ondersteunen de voeten dus niet alleen, maar hebben een corrigerende werking met als uiteindelijke doel de voeten weer een zo optimaal mogelijke stand te brengen. Dit zorgt er voor dat de voeten zich na verloop van tijd gaan herstellen en de klachten verminderen of verdwijnen.

   

   

   

   

   

   

   

  "Step Forward Orthotics corrigerende steunzolen die werken"

   

   

   

  step forward orthotics soestVoor wie?

   

  De Step Forward Orthotics steunzolen worden met zeer veel succes toepast bij mensen, die last hebben van:

   

  Hielspoor
  Hallux Valgus
  Hamertenen
  Morton’s neuralgie
  Doorgezakte (voor)voet
  Lage rugpijn, pijnlijke knieën, heupen, schouders veroorzaakt door standafwijking van de voeten
  En meer …..

   

   

   

   

  Lees meer over voetproblemen

   

   

  FeliServices biedt u een GRATIS VOETMETING aan!

  Dan maken wij een afdruk van uw voeten om meer informatie over de stand van uw voeten te krijgen. Aansluitend kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de Step Forward Orthotics steunzolen en direct een paar steunzolen uitproberen.

  Iedere Donderdagmiddag organiseren wij een gratis voetmetingsmiddag in Soest van 13:30 uur tot 17:00 uur. ( een andere dag/tijd of locatie is eventueel in overleg mogelijk) Meld u geheel vrijblijvend aan voor een gratis voetmeting en een kennismaking met Step Forward Orthotics steunzolen.

   

  Gratis voetmeting

   

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28