Judith Ros
035 - 588 56 28

Judith Ros

 •  

  Voetreflexologie

   

   

  Elk orgaan in het menselijk in het lichaam is gerelateerd aan een plek op de voet, links en rechts. De voeten weerspiegelen hoe het lichaam zich op dit moment voelt. Door middel van drukken, masseren, wrijven van deze plekken op de voet kunnen we voelen bij welke organen blokkades zijn. met deze kennis is het mogelijk gericht te behandelen, om een persoon beter in balans te brengen. Daardoor kan het lichaam tot een zelfherstellend vermogen komen. De energie, spiertonus, circulatie en doorstroming verbeteren. Niet alleen het lichaam ontspant, ook de geest. Voetreflexologie is zeer geschikt als complementaire behandeling naast de reguliere zorg. Het geeft ontspanning en ontstressing aan de mens. In het dagelijkse leven zijn ontspanning en stress twee tegenovergestelde waarden; deze waarden bepalen voor een groot deel hoe we leven, hoe we ons leven zien en ervaren.

   

   

  Voor wie is voetreflexologie geschikt?

   

   

  Een voetreflexologie behandeling is voor jong en oud, het is niet leeftijdgebonden.

  Ik behandel ook kinderen (bijv. met ADHD) . In overleg kan de behandeling ook uitgevoerd worden als handmassage of hoofdmassage.

   

   

  • Als u lichamelijke klachten heeft, zoals met uw huid, ademhalingswegen (astma bijvoorbeeld), bloedsomloop, spijsverteringskanaal, urinewegen, geslachtsorganen, hormoonproducerende klieren, zenuwstelsel, spieren, gewrichten of wervelkolom.
  • Als u een ‘te druk’ leven heeft en factoren ervaart zoals stress, slapeloosheid, depressie, burn-out, onevenwichtigheid of het moeilijk is te ontspannen.
  • Als u op zoek bent naar een alternatieve geneeswijze, of een complementaire behandeling wilt hebben.
  • Als u vage klachten heeft waarvoor geen duidelijke lichamelijke oorzaak lijkt te vinden.

   

   

  De behandeling

   

   

  De eerste keer dat u komt is dat voor een dubbele sessie van anderhalf uur. Er wordt gestart met het afnemen van een anamnese. Daarna ontvangt u al een eerste voetmassage. Vervolgens maak ik een gerichte behandeling op naar aanleiding van uw klachten. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen voor een heerlijke ontspannende voetmassage af te spreken. Dan is een anamnese niet nodig en duurt het 45 minuten.

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28