Wilma Dufrenne, Pro Haarzorg
035 - 588 56 28

Wilma Dufrenne

 • Pro Haarzorg in Soeest heeft de oplossing tegen haaruitval, ongewenste kaalheid en haarproblemen

  Last van haarproblemen? 

   

  De MHS-Low Level Laserbehandeling helpt u daarvan af!
  Zonder medische ingrepen, zonder transplantatie.

   

   

  haaruitval oplossen met Pro Haarzorg in Soest

  Haarproblemen

   

  Er zijn vele soorten haarproblemen zoals haaruitval, alopecia, dun, slap, vet en beschadigd haar. U maakt zich zorgen en u vraagt zich af: wanneer stopt het uitvallen? Kan ik weer meer haar krijgen? Kan ik het kaal worden voorkomen? Wordt mijn haar ooit dikker en gezond? Ongetwijfeld heeft u zonder veel succes van alles geprobeerd om dat voor elkaar te krijgen. Tegenwoordig is er een oplossing om haaruitval te stoppen en haargroei te stimuleren!


  De MHS behandeling is geschikt voor bijna alle haarproblemen. De behandeling stopt haaruitval, verbetert de kwaliteit van het aanwezige haar, de conditie van de hoofdhuid en zorgt voor 40 tot 80% meer haar. De behandeling herstelt beschadigd, breekbaar, dun, slap, droog en vet haar. Het versnelt nieuwe haargroei na chemo en het bevordert genezing en resultaten na haartransplantatie.

  De resultaten ontstaan omdat:

   • de opname van het DHT hormoon geremd wordt
   • “slapende” haarzakjes haren gaan maken
   • haren langer doorgroeien en minder snel uitvallen
   • de verschompeling van haarzakjes stopt
   • de kwaliteit van de haarfollikels verbetert
   • de hoofdhuid gezond is

  U kunt een video van de behandeling bekijken op youtube

   

  De behandeling

   

  De behandeling duurt ongeveer 50 minuten en is een combinatie van lichttherapie (Low Level Laser Therapie plus LED therapie) en het diep in de huid brengen van een effectief haargroeiserum.

   

  Het speciale koude licht zorgt voor diverse biologische en chemische reacties in de huid en in de haarfollikel. Stimuleert de doorbloeding, celstofwisseling en celvernieuwing. Het reguleert de vochthuishouding en de talgproductie waardoor poriën niet verstoppen en de hoofdhuid in balans is.


  Het haargroeiserum bevat de bouwstoffen (groeistoffen) voor de haar en blokkeert de opname van het DHT hormoon. De gevoeligheid voor dit hormoon veroorzaakt de erfelijke vorm van kaalheid.


  Meestal is een kuur van 8 behandelingen voldoende. Daarna eens per 2/3 maanden een onderhoudsbehandeling.


  Het is belangrijk om de behandeling thuis te ondersteunen met een speciale shampoo, conditioner en een haargroeiserum. Zo nodig aangevuld met een voedingssuplement.

   

  Meten is weten!

   

  Een juiste diagnose is essentieel voor het slagen van de behandeling. Het Multifunctioneel Haargroeisysteem bevat software voor een uitgebreid haar- en huidonderzoek. Gedurende het behandelproces worden regelmatig nieuwe uitvergrote foto’s gemaakt. Zo is het resultaat volledig aantoonbaar te volgen.

   

  diagnose haaruitval Soest

   

  Gratis informatie en haaranalyse

   

  Wilt u een volle bos gezond haar? Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek en een digitale haaranalyse. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is gratis als u met de behandeling start.

   

  Cliënten zeggen: Opgelucht, werkt echt, geweldig!

   

  “Al na een maand werd mijn haar voller en dikker. Mijn haar viel niet meer uit! Op de digitale uitvergrote foto’s zag ik allemaal nieuwe lichte donshaartjes. Het duurde nog wel maanden voordat iedereen die nieuwe haartjes zag. Toen dat gebeurde werden de kale plekken minder zichtbaar en voelde ik me herboren. Wat een opluchting!”

  “Ik heb altijd dun en slap haar gehad. Gelukkig heb ik deze behandeling ontdekt en de moed gehad om het uit te proberen. Werkt echt!”

  “Het gaat er veelbelovend uitzien. Ik wacht het nog even af want ik kan het eigenlijk niet geloven.”

  “Mijn vader werd al vroeg kaal en bij mij begon het ook al in de pubertijd. Gelukkig is de wetenschap veel verder dan toen hij een puber was. Door de behandeling heb ik weer evenveel haar als jaren geleden. En, mijn haar is niet meer vet. Geweldig!”
Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28