Floor Mulder
035 - 588 56 28

Floor Mulder

 • fotonentherapie

  Inhoud van de behandeling

   

  De behandeling bestaat uit o.a drukpuntmassage in combinatie met Fotonentherapie. Door middel van de drukpunten worden de pijnlijke plaatsen in beeld gebracht. Door het gebruik van Fotonentherapie, dit is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie wordt overgedragen aan het lichaam, wordt uw lichaam gestimuleerd om zichzelf in combinatie met drukpuntmassage te herstellen en te genezen.

   

  De zon is onze natuurlijke directe bron van fotonen welke het lichaam opneemt via de huid en ogen. Daarnaast in onze voeding een indirecte bron van fotonen. Via fotosynthese in planten wordt namelijk zonlicht opgeslagen in onze voeding. Ons lichaam kan ook fotonen van andere lichtbronnen dan de zon opnemen, maar dan moet dit licht aan specifieke kenmerken voldoen. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonentherapie.

   

  Drukpuntmassage

   

  Met de duimen of soms de handpalmen drukt de masseur meerdere keren diep door op het ‘pijnpunt’. Dit punt wordt letterlijk gezien als een knelpunt – een plek waar de energie niet vrijuit kan stromen. Een drukpuntbehandeling is niet alleen gericht op het wegnemen van pijn en stremming. De massage moet ook een goede doorstroming in de organen bewerkstelligen en daarmee de gezondheid bevorderen. Vanzelfsprekend is leven in goede gezondheid zonder pijn goed voor ons welbevinden.

   

  Fotonentherapie

   

  Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en voeding. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon, indien dit licht aan specifieke kenmerken voldoet. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonen- en softlasertherapie. Beide therapieën dragen fotonen over aan het lichaam. De Hyper-Photon 3D stimuleert zo de productie en functie van de lichaamseigen biofotonen. Dit leidt tot een optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het hele lichaam. Op deze wijze activeren fotonen- en softlasertherapie alle fysiologische processen. Deze therapieën zijn zeer effectief en vrij van ongewenste bijwerkingen.

   

  Behandelingen

   

  Artrose
  Reuma
  Spier en gewrichtsklachten
  Hoofdpijn
  Rug en nekklachten
  Osteoporose
  Stress
  Slaapproblemen
  Ziekte van Lyme (tekenbeet)
  Sportblessures
  Depressiviteit
  Burn-out
  Vermoeidheid
  Winterdepressie
  Verzwakte weerstand
  Psychische aandoeningen
  Menstruatieklachten

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28