Kokos Behandeling
035 - 588 56 28
Kokos Behandeling

Kokos behandeling SoestDe kokos behandeling is een ervaring apart. Wat veel mensen niet weten is dat kokos laurinezuur bevat. Laurinezuur verandert in je lichaam in monolaurin, deze stof wordt ook in moedermelk gevonden en versterkt het immuunsysteem. Uit diverse onderzoeken komt naar voren dat laurinezuur ervoor zorgt dat er meer HDL cholesterol in je bloed komt.

Een ander onderdeel van kokosolie is capryzuur dat bekend staat om zijn schimmeldodende kwaliteiten. Onze huid, het grootste orgaan in ons lichaam, kan vatbaar zijn voor bacteriën, schimmels en virussen. Wanneer we kokosolie op onze huid smeren kan het bovendien als antioxidant werken zodat het ons beschermt tegen vrije radicalen. Leuke bijkomstigheid is dat kokosolie soepel en glad maakt.

 

Een kokos behandeling bestaat uit:

 

Kokos massage:

Een zeer ontspannende en heerlijk geurende massage met een exotische tintje. Met een heerlijk warme geurende kokosolie van hoge kwaliteit wordt u gemasseerd. Het werkt soepel voor de huid en is geschikt voor een droge en gevoelige huid, het laat een dun beschermend laagje achter op de huid. Het heeft een gunstige invloed op o.a.  kneuzingen, huidproblemen, psoriasis, acne, eczeem, striae, cellulitis enz.

 

Kokos pakking:

Een kokos pakking is verrijkt met onder andere dermatologische lotion en kokosmelk die zorgen voor extra voeding en verzorging van de huid. Bij een kokos pakking wordt uw lichaam ingewreven met een kokoscrème. Een infrarood deken zorgt voor een aangename temperatuur, door de warmte deken zal uw lichaam ontspannen gaan reageren en voor een optimale opname van de kokos zorgen. Uw poriën gaan door de warmte open staan zodat de werking van de essentiële kokos elementen hun werk kunnen doen. De huid zal zuiver en zeer zacht worden, door de lengte van de behandeling zal de huid hierdoor positief reageren.

 

Kokos behandeling met Lichttherapie:

Tijdens een kokos behandeling kunt u ook kiezen voor een extra therapie met licht. Lichttherapie wordt ook wel Fotonentherapie genoemd. Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en voeding. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon indien dit licht aan specifieke kenmerken voldoet. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonen- en softlaser-therapie. Het leidt tot een optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het lichaam en het activeert alle fysiologische processen. De therapie is vrij van ongewenste bijwerkingen! Heeft u meer vragen over deze combinatie therapie, neem dan contact met ons op.

 

Tarieven:

Kokos massage   60 minuten € 45,00
Kokos pakking   90 minuten € 65,00
Kokos combinatie 120 minuten € 75,00

 

Contact

 

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28