Lavendel Behandeling
035 - 588 56 28
Lavendel Behandeling

Lavendel behandeling SoestWij hebben onze praktijk uitgebreid met lavendel behandelingen. Lavendel is niet alleen een prachtige plant om te zien met een heerlijke geur maar lavendel heeft meer voordelen dan je denkt. In deze drukke maatschappij is er weinig tijd meer om kostbare en ook de zo nodige rust te nemen. Vele mensen moeten leren leven met het gebruik van een antidepressiva, werkdruk en angst om je baan kwijt te raken is aan de orde van de dag. We hebben een maatschappij ontwikkeld die geen plaats meer biedt voor rust.

Bij het Gezondheidscentrum-Plus is nu een behandelplan samengesteld welke ervoor zorgt dat we ons bewust worden van die kostbare rust. Lavendel is in een prima middel om je op de goede weg te zetten. Gezondheidscentrum-Plus heeft mooie rustige behandelkamers waar je je gelijk op je gemak voelt en we nemen alle tijd voor u.

 

Een lavendel behandeling bestaat uit:

 

Lavendel massage:

U wordt op een prettige manier gemasseerd met warme lavendelolie van hoge kwaliteit. Het werkt verzachtend en kalmerend en heeft een gunstige invloed op stress en balanceert de emotie.

 

Lavendel pakking:

Wanneer er sprake is van depressies, angsten, verkrampingen door stress, als je een moeilijke periode in je leven doormaakt en balans zoekt, dan is deze behandeling zeer aan te bevelen. Ook voor vele andere klachten is deze behandeling zeer heilzaam.

Bij een lavendel pakking wordt u lichaam ingewreven met pure lavendelcrème met honing. Een infra rood deken zorgt voor een aangename temperatuur. Door de warmte deken zal uw lichaam ontspannen gaan reageren en voor een optimale opname van de lavendel zorgen. Door de warmte zullen uw poriën open gaan staan. Ontspanning zal het resultaat zijn, na deze behandeling zal de zo bekende geur nog lang aanwezig zijn, de zintuigen zullen daardoor geprikkeld worden en rust geven. Door de lengte van de behandeling zal de bewustwording optimaal zijn en u er van overtuigen dat rust en ontspanning nodig zijn om in deze hectische tijd staande te blijven.

 

Lavendel behandeling met Lichttherapie:

Tijdens een lavendel behandeling kunt u ook kiezen voor een extra therapie met licht. Lichttherapie wordt ook wel Fotonentherapie genoemd. Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en voeding. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon indien dit licht aan specifieke kenmerken voldoet. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonen- en softlaser-therapie. Het leidt tot een optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het lichaam en het activeert alle fysiologische processen. De therapie is vrij van ongewenste bijwerkingen! Heeft u meer vragen over deze combinatie therapie, neem dan contact met ons op.

 

Tarieven:

Lavendel massage   60 minuten € 45,00
Lavendel pakking   90 minuten € 65,00
Lavendel combinatie 120 minuten € 75,00

 

Contact

 

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28