Nieuws
035 - 588 56 28
Nieuws Gezondheidscentrum-Plus

INFODAG HAARPROBLEMEN OP ZATERDAG 29 JULI VAN 10.00 UUR TOT 16.00 UUR

MHS haargroeitherapie is een nieuwe behandeling die door Wilma Dufrenne van Pro Haarzorg in ons centrum wordt aangeboden. Het is eindelijk mogelijk om weer een vollere bos haar te krijgen zonder medische ingrepen of haartransplantatie. Op onze website kunt u al veel over de behandeling lezen.


Wilt u meer haar? Wilt u weten of de behandeling voor u persoonlijk geschikt is? Maak dan vrijblijvend kennis met Wilma en haar behandeling op zaterdag 29 juli a.s.


Het programma ziet er als volgt uit:


10.00 uur Lezing Haarproblemen
10.30 uur Demonstratie haargroeibehandeling
11.00 uur Persoonlijk advies
12.00 uur Lezing Haarproblemen
12.30 uur Demonstratie haargroeibehandeling
13.00 uur Persoonlijk advies
14.00 uur Lezing Haarproblemen
14.30 uur Demonstratie haargroeibehandeling
15.00 uur Persoonlijk advies

Info dag behandeling haarproblemen

 


 

Magnesium Kookboek, Lekkere en makkelijke recepten met magnesiumrijke voeding

Magnesium Kookboek

Heeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden. Het boek is te bestellen in onze Webshop.


 -Uit het archief-

Gezondheidscentrum PLUS op de Beurs Bewust Soest: 26 april

 

Zondag 26 april van 11 tot 5

Bewust Soest organiseert een bruisende beurs met grote verscheidenheid aan aanbod op het gebied van bewustwording. Daar kunt u gezondheidscentrum PLUS ook vinden!
Informatie over homeopathie, acupunctuur, smovey, mindfulness voor kinderen en volwassenen, magnesiumbehandeling en natuurlijk diverse vormen van yoga!

 

Bijdrage: geen
Tijd: zondag 26 april van 11.00 tot 17.00
Locatie: Democratische school de Ruimte, Insingerstraat 39 te Soest

  


  -Uit het archief-

Week van de homeopathie

Gratis kennismakingsgesprek: vrijdagochtend 10 april

Ieder jaar vindt van 10 t/m 16 april de Week van de Homeopathie plaats, ter nagedachtenis aan de geboortedag van de grondlegger van de klassieke homeopathie, Samuel Hahnemann. In het kader daarvan kunt u op vrijdagochtend 10 april terecht voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik u informeren over wat homeopathie voor (herstel van) úw gezondheid kan betekenen.

U wordt verzocht te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.

 


 

 -Uit het archief-

 

Mantra-avond zaterdagavond 6 juni met Jolanda Jonker

 

Mantra-avond op zaterdag 6 juni 19.30 - 21.30 uur Na de succesvolle mantra-avonden van vorig jaar komt Jolanda Jonker op veler verzoek nog een keer naar Soest op zaterdag 6 juni. Ria Voerman van Praktijk voor Yoga en Voetreflexmassage Soest organiseert naast haar wekelijkse kinderyoga en Dru Yoga lessen ook regelmatig workshops voor volwassenen of kinderen. Na de eerdere mantra-avonden kreeg zij veel verzoeken om dit nog een keer te organiseren. Ook mensen die er toen niet bij konden zijn, krijgen nu de kans om te komen genieten. Jolanda is een zeer ervaren docente binnen Dru Netherlands en heeft veel ervaring met mantra's zingen. Zij zal ons laten genieten deze avond op haar eigen unieke, toegankelijke én bevlogen manier. Mantra zingen brengt je uit je hoofd in je hart. Het verbindt je met jezelf en met de mensen om je heen. En het is een krachtige manier om positieve energie te bundelen. Het wordt een avond vol met verschillende mantra’s, die door de bijzondere klanken een hele mooie energie geven en je laten zingen vanuit je hart. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen, je doet mee op je eigen wijze en alleen luisteren mag ook. Iedereen is dus van harte welkom om te komen genieten. De avond vindt plaats in Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De kosten voor deze avond zijn € 15,- per persoon. Voor informatie of aanmelden kun je terecht bij Ria Voerman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 06 - 202 333 54.

 

Datum: 6 juni van 19.30-21.30
Bijdrage: € 15,00
Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest
 
 

 -Uit het archief-


Wereld Yogadag: 22 februari

 

Yogalessen voor een goed doel!
 
Op 22 februari is het Wereld Yoga Dag: door de verschillende tijdzones staan yogi's over de hele wereld, 24 uur lang, op de yogamat om geld in te zamelen voor kinderrechten. Vanuit Gezondheidscentrum-Plus wordt dit initiatief ondersteund. Drie yogadocenten Annette Paulich, Ellen Langhout en Ria Voerman zullen die middag yogalessen aanbieden. 
Vrijwillige donaties voor de lessen zullen worden geschonken aan het goede doel Save the Children, die kinderen wereldwijd helpt aan een betere toekomst.
 
Datum: 22 februari
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest
 
 

 -Uit het archief-

Mindfulness Training Soest


maandagavond 9 maart

 

Succesvol functioneren begint met aandacht voor het huidige momentMindfulness Soest

Stress is dé epidemie van onze tijd! Omgaan met stress vraagt emotionele en mentale vaardigheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat een 'Mindful-Leven' van invloed is op je persoonlijk welbevinden. Stress en depressie nemen af. Innerlijke rust, concentratie en energie nemen toe. Mindfulness helpt je bewust te worden van hoe je omgaat met gedachten en gevoelens. Daardoor schakel je minder snel over naar vaste (vaak disfunctionele) reactiepatronen.
Meer informatie: www.mindfulnesssoest.nl

Datum 8 weekse training: maandagavond 9 maart, donderdagavond 9 april, vrijdagochtend 17 april
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest

 


 -Uit het archief-

Lezing energie herstelplan

 

Marieke Lebbink orthomoleculair en natuurdiëtiste en lid van het Energieherstelteam, geeft nadere uitleg over de basisprincipes uit dit (zelfzorg) boek. Moeheid, vage klachten of zelfs uitputting. Energie is het sleutelwoord van deze tijd. Het plan om energie te herstellen is gebaseerd op jarenlange positieve voedingservaring bij patiënten.

De lezing wordt gegeven in ons centrum (Laanstraat 4 in Soest).

Kosten bedragen Euro 20.
Vrijdagmiddag 29 augustus van 14:00 – 16:00 uur
Opgave deelname via telefoonnummer 035-5885628 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

 

Mindfulness Training Soest: september

 

Succesvol functioneren begint met aandacht voor het huidige momentMindfulness Soest

 

Stress is dé epidemie van onze tijd! Omgaan met stress vraagt emotionele en mentale vaardigheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat een 'Mindful-Leven' van invloed is op je persoonlijk welbevinden. Stress en depressie nemen af. Innerlijke rust, concentratie en energie nemen toe. Mindfulness helpt je bewust te worden van hoe je omgaat met gedachten en gevoelens. Daardoor schakel je minder snel over naar vaste (vaak disfunctionele) reactiepatronen.
Meer informatie: www.mindfulnesssoest.nl

Datum 8 weekse training: maandagavond 9 februari en vrijdagochtend 30 januari
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest

 


 -Uit het archief-

 

 

Inloopspreekuur 9 mei van 10.00 - 14.00

 

Sommige mensen hebben fysieke of psychische klachten waarvan de oorzaak moeilijk of niet kan worden vastgesteld.
Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundige Sonja Scheepstra, klassiek homeopaat Marc van der Grind en osteopaat Lucia Hoeve bundelen hun krachten in een gezamenlijk kosteloos consult.
Met deze aanpak onderzoeken zij de oorzaak van de klachten en geven zij na afloop een advies voor een vervolgaanpak.


Aanmelden kan via e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en telefoon (035- 5885628) waarna u een vragenformulier krijgt toegestuurd.


Datum en tijd: 9 mei 2014 tussen 10.00 en 14.00 uur
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest

 


-Uit het archief-

 

 

 

Zaterdag 22 maart 2014: Open Dag!

 

Op 22 maart a.s. opent het Gezondheidscentrum Plus aan de Laanstraat 4 in Soest haar deuren voor de jaarlijkse Open Dag. Tussen 11:00 - 15:00 uur kunt u kennis komen maken met de therapeuten, uw licht opsteken over de vele behandelwijzen en gebruik maken van gratis workshops en lezingen. Neem alvast een voorproefje en kijk op deze site voor alle disciplines en informatie over onze gecertificeerde therapeuten.

Vindt u het moeilijk om over uw probleem of klacht te praten? Wij zijn er voor u en nemen de tijd om de behandeling te vinden die u nodig heeft. U vindt een luisterend oor bij onze therapeuten die u vriendelijk en deskundig van dienst zijn.

Vage Klachten? Hoog Sensitief en op zoek naar meer balans? Behoefte aan praten of coaching? Wilt u meer energie? Op zoek naar een oplossing voor uw kind? Huidproblemen? Relatieproblemen oplossen? Makkelijker ademen en meer ontspanning? Homeopathie? Massage? Mindfulness? Informatie over de verschillende vormen van Yoga die we aanbieden? Tot ziens op 22 maart!

 


-Uit het archief-

 
 

 

 Zaterdag 8 februari 10.00 - 16.00

 

-Uit het archief-

Zaterdag 8 februari
Op zaterdag 23 november (10 - 4) kunt u terecht voor een gratis diagnose consult bij pedicure Petra van der Bolt.
U bent van harte welkom op dit ‘open-inloopspreekuur’.
Tijdens een kort consult krijgt u een diagnose én kunt u kennis maken met de nieuwste laser-techniek voor het verhelpen van schimmel- en kalknagels.

Meer informatie via
www.petravandenboltpedicure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie
Gezondheidscentrum-Plus | Laanstraat 4, 3762 KD, Soest
Telefoon: 035 588 56 28 of Petra rechtstreeks 06 22 938 202

 

-Uit het archief-

 

Inloopspreekuur 12 februari

 

Sommige mensen hebben fysieke of psychische klachten waarvan de oorzaak moeilijk of niet kan worden vastgesteld.
Vitaliteitscoach en natuurgeneeskundige Sonja Scheepstra, klassiek homeopaat Marc van der Grind en osteopaat Lucia Hoeve bundelen hun krachten in een gezamenlijk kosteloos consult. Met deze aanpak onderzoeken zij de oorzaak van de klachten en geven zij na afloop een advies voor een vervolgaanpak.


Aanmelden kan via e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en telefoon (035- 5885628) waarna u een vragenformulier krijgt toegestuurd.
Datum en tijd: 12 februari 2014 tussen 19.00 en 21.00 uur
Locatie: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest

 

 


-Uit het archief-

Mindfulness Soest start 30 januari

 

Donderdagochtend én donderdagavond 30 januari starten de nieuwe mindfulness trainingen in Gezondheidscentrum Plus.
Lees meer

 

-Uit het archief-

 

Inloopspreekuur 15 januari 2014

 

Nieuw bij Gezondheidscentrum-Plus is het maandelijkse inloopspreekuur.

Sommige mensen hebben al jaren fysieke klachten, of ze hebben problemen die met de psyche of karakterstructuur te maken heeft.

Sonja Scheepstra (N.E.I/N.L.P/kinesiologe/ natuurgeneeskundig/omega therapeut) is o.a. gespecialiseerd in onverklaarbare en uitbehandelde klachten.
Tezamen met Marc van der Grind (Klassiek homeopaat) en Lucia Hoeve (Osteopaat) bundelen zij hun krachten door gezamenlijk binnen één uur een cliënt te consulteren.
Zij bekijken met hun aanpak wat zij kunnen betekenen ter vermindering van de klachten. Na afloop van het consult wordt een advies gegeven.

Het inloopspreekuur is kosteloos. Het is handig om van te voren het vragenformulier in te vullen en u aan te melden voor het inloopspreekuur, zodat u niet hoeft te wachten. Het formulier is vanaf 1 januari opvraagbaar bij het Gezondheidscentrum-Plus via onderstaande e-mail.

Datum en tijd: 15 januari 2014 tussen 19.00 en 21.00 uur
Plaats: Gezondheidscentrum-Plus, Laanstraat 4 te Soest
Aanmelden kan via telefoonnummer 035-5885628 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


-Uit het archief-

 

Gratis diagnose consult én kennismaken met lasertechniek voor schimmel- en kalknagels

 

Zaterdag 23 november 10.00 - 16.00

 

Zaterdag 23 november
Op zaterdag 23 november (10 - 4) kunt u terecht voor een gratis diagnose consult bij pedicure Petra van der Bolt.
U bent van harte welkom op dit ‘open-inloopspreekuur’.
Tijdens een kort consult krijgt u een diagnose én kunt u kennis maken met de nieuwste laser-techniek voor het verhelpen van schimmel- en kalknagels.

Meer informatie via
www.petravandenboltpedicure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie
Gezondheidscentrum-Plus | Laanstraat 4, 3762 KD, Soest
Telefoon: 035 588 56 28 of Petra rechtstreeks 06 22 938 202

 

 


-Uit het archief-

 

Workshop Koester je hormonen!

 

Donderdag 28 november 19.30 - 22.00

 

Tegenwoordig zijn hormonen steeds meer in het nieuws. Vaak krijgen hormonen bij vrouwen van allerlei dingen de schuld. Vermoeidheid, chagrijnig, huilerig, dik worden...

Maar wat doen die hormonen eigenlijk? Wat is de relatie tussen stress en je hormoonbalans?
Hoe beïnvloeden ze je gemoedstoestand en je mentale veerkracht? Hoe beïnvloeden ze je uiterlijk en je fysieke veerkracht?
En wat kan je zelf doen om je hormoonbalans positief te beïnvloeden?

Donderdagavond 28 november geeft Mickey van der Laan (vitaliteitscoach) een introductieworkshop speciaal voor vrouwen in Gezondheidscentrum-Plus in Soest.
De kosten bedragen €10,00 per persoon

Meer informatie en opgave via
Mickey van der Laan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-15050025

 

 


-Uit het archief-

 

Workshop Darmzinnige Feestdagen

 

Nog even en dan is het weer december met al zijn feestdagen. Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling. Veel mensen kijken uit naar lekker eten en gezellig samenzijn. Maar niet voor iedereen is het feest. De één weet niet wat hij moet eten, vanwege een gevoelige buik. De ander ziet op tegen het alleen zijn of misschien juist de familieverplichtingen. Wist je dat ook emotionele spanningen zich kunnen uiten in buikklachten zoals een opgeblazen gevoel, buikpijn, obstipatie of juist diarree?

Met de workshop “ Darmzinnige Feestdagen” ga je met tal van tips goed voorbereid de decembermaand in!

Yogadocente Annette Paulicht en diëtiste Marieke Lebbink, leren je hoe je op een ontspannen en darmvriendelijke manier een feestmaaltijd op tafel kunt zetten.

De workshop vindt plaats op zaterdag 30 november van 14.00- 16.00 uur binnen het Gezondheidscentrum-Plus in Soest.
De kosten bedragen € 20,00 p.p.

Meer informatie en opgave via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 035 588 56 28

 


-Uit het archief-

 

Lezing kruidengeneeskunde

 

Zou jij willen weten hoe je jouw gezondheid kunt optimaliseren en behouden met planten en kruiden!?

Trudy van Diepen, docent kruidengeneeskunde, geeft woensdagavond 28 augustus 2013 een lezing over hoe je met kruiden uit je eigen tuin je levenskracht kunt versterken.
28 augustus 2013 : inloop vanaf 19.00, start 19.30 uur.
Kosten bedragen € 12,50 inclusief kruidenthee.
Graag vooraf aanmelden via   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Contant betalen bij aanvang.

 


-Uit het archief-

 

Lezing Energieherstelplan

 

Marieke Lebbink orthomoleculair en natuurdiëtiste en lid van het Energieherstelteam, geeft nadere uitleg over de basisprincipes uit dit (zelfzorg) boek. Moeheid, vage klachten of zelfs uitputting. Energie is het sleutelwoord van deze tijd. Het plan om energie te herstellen is gebaseerd op jarenlange positieve voedingservaring bij patiënten. De lezing wordt gehouden aan de laanstraat 4 in Soest.

Voor diverse datums kunt u zich voor deze lezing opgeven, de kosten bedragen Euro 20.

Dinsdagavond 28 mei 2013 :  19.30 uur - 21.30 uur

Opgave deelname via telefoonnummer 035-5885628 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


-Uit het archief-

 

Zaterdag 13 april 2013 open dag Gezondheidscentrum-Plus

 

Op 13 april a.s. opent het Gezondheidscentrum Plus aan de Laanstraat 4 in Soest haar deuren voor de jaarlijkse Open Dag. Tussen 11:00 - 15:00 uur kunt u kennis komen maken met de therapeuten, uw licht opsteken over de vele behandelwijzen en gebruik maken van gratis workshops en lezingen. Neem alvast een voorproefje en kijk op deze site voor alle disciplines en informatie over onze gecertificeerde therapeuten.

Vindt u het moeilijk om over uw probleem of klacht te praten? Wij zijn er voor u en nemen de tijd om de behandeling te vinden die u nodig heeft. U vindt een luisterend oor bij onze therapeuten die u vriendelijk en deskundig van dienst zijn.

Vage Klachten? Hoog Sensitief en op zoek naar meer balans? Behoefte om te praten? Wilt u meer energie? Op zoek naar een oplossing voor uw kind? Huidproblemen? Relatieproblemen oplossen? Makkelijker ademen en meer ontspanning? Homeopathie? Massage? Tot ziens op 13 april!

 

 

 

Heeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden. Het boek is te bestellen in onze Webshop.

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28