Marianne Hermsen
035 - 588 56 28

Marianne Hermsen

 •  

   

  Forever Yoga Soest

   

   

   

   

  marianne hermsen yoga soest

   

   

  Forever Yoga geeft de volgende yoga lessen in Soest:

   

   

  Hatha Yoga

   

  Hatha Yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Er wordt aandacht besteed aan strekoefeningen, yogahoudingen, ademhalingstechnieken, concentratie, meditatie en diepe ontspanning. Geschikt voor iedereen.

   

   

  forever yoga soest marianne hermes

  Power Yoga

   

  Power Yoga bestaat uit krachtige en dynamische yogaoefeningen. Door een combinatie van ademtechnieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. De oefeningen zijn opgebouwd uit steeds terugkerende patronen, namelijk zonnegroet series met tussendoor steeds nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow die ongekende mogelijkheden in je naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan.

   

  Vinyasa Flow

   

  Vinyasa Flow is een vloeiende en dynamische les waarin je adem en beweging samenwerken in een vloeiende serie houdingen. De voortdurende focus op de adem brengt je aandacht in het nu, maakt je krachtiger, vergroot je focus en verlaagt je stress. Elementen uit de zonnegroet verbinden de houdingen, als kralen aan een ketting. We werken afwisselend met inspannende en ontspannende houdingen in een hoger tempo dan een reguliere hatha yogales en een lager tempo dan een poweryoga les. Door deze vorm van lichamelijke inspanning vergroot je je fysieke kracht en conditie en ook je concentratie.

   

  Yoga4Men

   

  Omdat het mannenlichaam anders is, de spieren vaak korter, het heupgewricht minder soepel, hebben wij een les samengesteld die aandacht besteed aan de toegankelijkheid van het mannenlichaam. Een krachtige workout met ook aandacht voor spierverlenging, en ontspanning, wat bij veel mannensporten, zoals krachttraining, running en fietsen vaak ontbreekt en daardoor kan leiden tot blessures.

   

   

   

  Lesrooster
   

   

   

  Maandag

  Woensdag

  Vrijdag

  Zaterdag

  Lesvorm

  Hatha Yoga

  Yoga4Men

  Vinyasa Flow

   

  Tijd

  19.00 – 20.15

  19.00 – 20.15

  09.00 – 10.15

   

  Lesvorm

  Hatha Yoga

  Power Yoga

   

   

  Tijd

  20.30 - 21.45

  20.30 - 21.45

   

   

  Docent

  Marianne

  Anne

  Marianne

   

   

   

   

  yoga is geen competitie, yoga doe je voor jezelf

Laanstraat 4 3762 KD Soest
035 - 588 56 28